torek, 5. maj 2015

Morski oddih.

Po dolgem času sva prvomajske praznike preživela doma. Ne ravno doma doma, ampak doma v Sloveniji, natančneje na slovenski obali. Ponavadi so bili zadnji aprilski in prvi majski dnevi rezervirani za kakšen roadtrip po Evropi, tokrat pa sva morala plane prilagoditi mali pikici, ki pridno raste v trebuščku. 

Tako sva nekaj dni preživela v privat stanovanju v Luciji, ko pa je bila napoved vremena malce slabša sva se za par dni preselila v hotel Žusterna in tam pridno koristila vse prednosti, ki jih le ta ponuja. Predvsem prednosti, ki se tičejo samopostrežnega zajtrka in večerje. :) Za bivanje v hotelu nisva izbrala ravno najbolj primernega časa, saj je bil le ta nabito poln, kar je bilo predvsem občutiti v bazenskem kompleksu. Razigrani otroci, željni vodnih dogodivščin so dobesedno zasedli celoten kompleks. Šolske počitnice v kombinaciji s  prostimi dnevi in slabim vremenom očitno veliko ljudi izkoristi za obisk bazena.  Bomo vedeli za drugič.

Zaradi napovedi lepšega vremena in želje ostati na morju še malce dlje, sva najin oddih podaljšala. Spakirala sva kovčke in se ponovno preselila v Lucijo. Če bi lahko, bi ga podaljšala še za enkrat toliko, a obveznosti so naju v četrtek zvečer pripeljale nazaj domov, v realnost. 

Bilo je kratko, a sladko. Naslednjič pa na oddih v troje. :)

 

Fotografije: Tine Mažgon

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Nov komentar? Juhuhu! Hvala! :)