sreda, 26. november 2014

Dobrodelni koledar Zavoda PET.


Člani Zavoda PET smo se odločili, da izdamo koledar in v sodelovanju z našim sponzorjem, Studio Marketingom je nastal prvi dobrodelni koledar Zavoda PET za leto 2015.

Koledar vključuje fotografije naših terapevtskih psov in pripravnikov za terapevtske pse - 37 čudovitih fotografij terapevtskih psov z opisi karakterjev naših kužkov krasi resnično lep koledar, ob pogledu na katerega se vam bo zagotovo zarisal nasmeh na obrazu.

Zakaj smo se odločili za to?


Ker se Zavod PET financira zgolj iz letnih prispevkov članov, donacij in sponzorstev, nam vsak evro pomeni zelo veliko, kot zavod pa žal še nimamo možnosti pridobiti statusa organizacije, ki deluje v javnem interesu in s tem možnosti, da nam namenite del dohodnine. Zato nam izredno veliko pomenijo vaše donacije in brez vas in vaše podpore zagotovo ne bi zmogli opravljati svojega poslanstva v taki meri in tako kvalitetno, kot ga.

V kolikor želite koledar Zavoda PET za leto 2015 imeti tudi pri vas doma ali v vaši pisarni, ali pa ga enostavno podariti komu, nam prosimo pišite na info@zavod-pet.si, kjer že sprejemamo naročila za koledar.

Znesek donacije za posamezen koledar je 10€ + stroški poštnine, lahko pa se dogovorimo tudi za osebni prevzem.
 
V imenu celotne ekipe Zavoda PET se vam že vnaprej iskreno zahvaljujem za vaše donacije in naročila.

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Nov komentar? Juhuhu! Hvala! :)