petek, 9. maj 2014

Dan D.

Se približuje in vznemirjenost narašča. Razpoloženje mi niha, od popolne umirjenosti in zaupanja vase, do neštetih vprašanj, ki v meni sprožajo tesnobo in večajo strah. Strah pred letenjem, pred neznanim. Takrat se moram poglobiti vase, si potihem čestitati za vse korake, ki sem jih že uspešno prehodila in preprosto zaupati, da bo tudi tokrat tako. Predvsem verjeti vase, da zmorem. Da je točka moči vedno v sedanjem trenutku. Predvsem pa ne pozabiti, da me na drugem koncu sveta čaka on. To je vse, kar je v tem trenutku pomembno.

7 komentarjev:

  1. Seveda zmoreš, Petra. :)
    Le pogumno.
    Tvoje srce je že na drugem koncu sveta. Sedaj moraš pohiteti za njim in vem, da ti bo uspelo narediti še zadnje korake. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Vsi ti strahovi in vprašanja so popolnoma normalni, ampak jih boš prešla. Ko sem sama prvič šla stran od doma, me je bilo tako zelo strah kaj se bo zgodilo. Potem pa sem se imela odlično in danes je vsak odhod že popolnoma normalen.
    Jaz že pričakujem poročilo od potovanja. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Moja junakinja Petra mi je pisala iz Munchenskega letalisca po njenem prvem letu. In je rekla da ni bilo tako hudo. Zdaj je za njo ze drugi let in je trenutno na tretjem nekje nad Islandijo:) Can't wait:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Juhej, še štiri urice leta pa bo konec. :)
    Zaenkrat. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Pozdrav vsem iz Edmontona (Kanada)! :) Let sem vec kot uspesno prestala, kljub temu, da smo imeli res slabo vreme nad Londonom in nismo takoj pristali, pac pa smo vec kot pol ure krozili nad Londonom in nato zelo grdo pristali. Ampak celotna izkusnja je bila super in sem izredno ponosna nase in pika! :)

    Hvala vsem za vzpodbudne komentarje!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čestitke. Si imela ogromno podpornikov, ki smo čakali novice :) Zdaj pa skrajno uživajta! Pozdrav od soimenjakinje

      Izbriši
  6. O superca! Veš da. Saj potovanja kaj drugega kot fino fajna sploh ne morejo biti ;)
    Uživaj in varen polet nazaj!

    OdgovoriIzbriši

Nov komentar? Juhuhu! Hvala! :)