ponedeljek, 8. oktober 2012

Petra drvarka.

Jp, prav ste prebrali. Drvarka. Skoraj cel teden sem imela brezplačen fitnes. Že v torek sem bila telesno aktivna, saj sem se zvečer udeležila Zumbe, ki je mimogrede odlična vadba in jo priporočam vsem. Torej sem "žur", ki se je pričel v sredo, takoj po službi, že začela z rahlim musklfibrom. In namesto, da bi po kosilu posedela na kavču (da se hrana pač malo poleže :)) in v miru popila kavico, sem si nadela delavske rokavice (v bistvu so to bile prav prisrčne zelene rokavice s potiskom čebelic:)) in odšla "drvarit". Čakalo nas je 23 metrov (!) drv. Seveda, nerazžaganih. Modra žaga je zabrnela in akcija se je pričela. Približno 3 ure (z vmesnimi premori) se je zgodba odvijala nekako tako - skloni se, poberi, zloži. In spet od začetka. Skloni se, poberi, zloži. Cel žur, vam rečem! :)

In ta žur se je nadaljeval tudi naslednji dan, le da je bilo tokrat (le) 3 metre drv za zložit. Mala malca za nas utrjene drvarje. :) In ne, ne, ni še konec. Tudi v petek smo jih zlagali, saj nam jih je od tistih 23 metrov, ostalo še več kot pol. In ponovi vajo. Rokavice na roke, masko na glavo (saj je bilo ogromno prahu) in gremo. Skloni se. Poberi. Zloži.

V petek, po končanem "žuru", so me bolele skoraj vse mišice v telesu. Za nekatere sploh nisem vedela, da jih imam. :) Teden je bil res fizično naporen in stalno akcija, ampak če potegnem črto, niti ni bilo tako slabo. V kleti polni prahu, smo preizkušali svojo odzivnost, saj nisi nikoli vedel, kam ti bo drva priletela in si moral biti stalno na preži. Spoznali smo mini mini martinčka, ki se je skrival med drvi in iskal nov domek. Dobili smo nekaj novih "bojnih" ran in nekaj žuljev. Preizkušali smo, koliko smo fizično in psihično utrjeni, saj je bil tempo hud, prostora in časa za napake pa ni bilo. :) Na trenutke smo tudi povzdignili naše glasove, a le zato, da bi se nas bolje slišalo. :) Pa da ne pozabim, tudi dobro smo se nasmejali. Še posebno v sredo zvečer. :)

Foto dokaz obstaja, a ni za v javnost. :)


Kar te ne ubije, te naredi močnejšega.

:)

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Nov komentar? Juhuhu! Hvala! :)