torek, 23. oktober 2012

"Babji vikend" v toplicah.

Rekle smo si ... 


... in smo šle. Na lepše.

Čeprav tako enostavno ni bilo. Potrebno je bilo kar nekaj usklajevanja, da smo dobile termin, ki je ustrezal vsem. Ampak smo ga in imele smo se odlično! :)

Štiri prijateljice.
Trije dnevi.
Dva izleta.
En wellness.
Nepozabno. Neprecenljivo.  

Uživale in razvajale smo se v Podčetrtku, natančneje v termah Olimje, kamor se skupaj odpravimo vsaj 2x letno. In nismo se še naveličale in se verjetno tudi nikoli ne bomo. :) To so trije naši dnevi, ko klepetamo in klepetamo (namerno sem 2x napisala klepetamo, ker res veliiko govorimo), se smejimo, sprehajamo po bližnji okolici, razvajamo v wellnessu Orhidelia, ki je mimogrede top of the top, ... In smo preprosto skupaj. Ni nam bilo hudega. Res ne. :)

Nazaj domov smo se vrnile v (pre)natrpanem avtu, polne lepih spominov in predvsem spočite. :)
Še bomo šle in pika. :)












Prijateljstvo je neopisljivo razkošje, da se z nekom počutimo popolnoma varne, ne da bi morali izbirati misli ali tehtati besede.

(George Eliot)





7 komentarjev:

  1. Oooo čudovito. Ne dvomim, da ste se spet načvekale in nasmejale :) Sem se jaz imela super, samo ob branju. In prav ste naredile, da ste kar šle... včasih je treba ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala.. Ma TOP je blo! "Babji vikendi" so zmeri fajn :)Naslednjič obiščemo ponovno Ptuj in okolico ... :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasno! :) Lušten post, luštne fotke.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kolk dobr, kaj podobnega si moram tudi jaz zorganizirat. Ravno ugotavljamo, da se menimo samo še bežno,na hitrco in da čist preveč stvari ostane nepovedanih. Preprosto zmanjka časa. En tak vikend, brez moških in predvsem brez mulčkov z velikoo odprtega časa bi se prav zares prilegel.

    OdgovoriIzbriši
  5. Si je potrebno vzeti čas. Res. Če se dobro organiziraš in je volja, se vse da! :) Držim pesti, da boste "babe" kmalu uživale v skupni družbi. Same. Brez svojih slabših :) polovic in mulčkov! :) Pa poročaj :)

    OdgovoriIzbriši

Nov komentar? Juhuhu! Hvala! :)