sreda, 4. december 2013

Fotografska razstava Psi terapevti.

Zavod PET, v katerem opravljam delo administratorke, sem vam že predstavila v tej objavi. Tokrat bi vas rada povabila na fotografsko razstavo avtorice Jasmine Hasković. Gre za fotografije, na katerih so ujeti intimni trenutki, polni smeha, veselja ter nevidne vezi, ki se tkejo med uporabnikom, psom in njegovim vodnikom ter strokovno osebo. 

Uradna otvoritev bo v ponedeljek, 9. decembra 2013 ob 18. uri v prostorih Mestne knjižnice in čitalnice Idrija. Razstava bo na voljo za ogled vse do 22. decembra 2013.

Fotografska razstava je do sedaj gostovala v Cekinovem gradu v Ljubljani, v prostorih Mestne občine Ljubljana, UKC Maribor in Kliniki za pediatrijo Maribor, Pediatrični kliniki Ljubljana, Psihiatrični bolnišnici Idrija in Pretorski palači v Kopru in povsod požela odlične odzive. 

Na otvoritvi boste imeli priložnost spoznati tudi nekaj terapevtskih parov v živo. :)


Vabljeni! 


9 komentarjev:

  1. Že same fotografije izžarevajo posebno energijo, ko pa si poleg je lahko rečem čudovito, neprecenjivo (tako za udeleženca, kot terapevtski par in terapevta). Tista ura "dela" mi je vedno dala energije za cel teden :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Res je ja.. So prav posebne. :)
    Sklepam, da si vodnica terapevtskega psa?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne na žalost nisem (mogoče enkrat v bližnji prihodnosti). Sem delovna terapevtka :)

      Izbriši
    2. Sara.. danes sem pomagala postavljati razstavo v Idriji. Je možno, da si na eni sliki tudi ti, kot delovna terapevtka v Soči, poleg Petre in Srečkota? :)

      Izbriši
    3. Oo hudo! :) Pol si zdaj na "pauzi" :)

      Izbriši
    4. Sem začela po porodniški te dni ponovno delati :) zaenkrat delam na drugem oddelku, si pa zelo želim, da se nazaj pridružim štirinožnim prijateljčkom :)

      Izbriši

Nov komentar? Juhuhu! Hvala! :)